Er du blogger?

Hos Kreahylden.dk sætter vi utrolig stor pris på bloggere, som skriver om deres erfaringer og meninger om forskellige produkter inden for hobbybranchen. Vi følger løbende med på blogs og Facebook-sider, som omhandler kreativitet & hobby´s

Vi har i dag allerede en del blogs, hjemmesider og Facebook-sider, der får tilsendt varer fra os, som interesserer dem. Hvorefter de har mulighed for at skrive deres personlige og ærlige mening om produktet og / eller at udlove det i en konkurrence. På den måde finder vi sammen ud af, hvilke varer der er værd at købe og sælge.

Kom i gang

For at du kan få tilsendt varer fra os, er det vigtigt for os at kende forskellige forhold om dig og din blog, hjemmeside eller Facebook-side.

Vi vil gerne kende disse informationer vedrørende din side:

  • Hovedemne
  • Antal besøgende pr. måned
  • Hvor lang tid har du blogget / været i gang
  • Et link til din side – facebook gruppe

Kontakt os på sponsor@kreahylden.dk.

OBS. der kan være lidt længere svartid på denne type mails.

For at det skal være interessant for os, skal det selvfølgelig være en side, som har nogle læsere / fans / besøgende og som er relevant for Kreahylden.dk. Vi vurderer fra gang til gang, om et samarbejde er relevant, og hvor mange produkter vi kan give. Vi kan ikke garantere, at vi samarbejder med alle, der kontakter os.